Andre servicer

Vinduespudsning

ExoClean lader dig se udover det sædvanlige. Og det mener vi bogstavelig talt når det kommer til vores vinduespudsning. Vi bruger de nyeste metoder, kombineret med vores egen erfaring, og sammen med vores moderne vaskeanlæg sørger vi for både vindue samt ramme. Vi bruger osmosevand (100% rent vand) og derfor leverer vi den bedste kvalitet og de klareste vinduer du har set.

Afskaffelse af skrald

Er i en kontorvirksomhed, med et stort antal skraldeposer som skal tømmes hver dag, en hal med store mængder affald og skraldeposer, såsom pap og glas eller en privat bolig, der ikke selv vil varetage tømningen af sit skrald, kommer ExoClean gerne og håndterer opgaven for dig. Det samme gælder hvis du har større opgaver, som f.eks. oprydning efter håndværkerarbejde, flytning, eller oprydning i hjemmet. Har du noget du ønsker ude af dine hænder, håndterer, så finder vi en løsning.

Sne og is-rydning

Snerydning og saltning er ofte en akut opgave, og nogle gange endda uforudset. Ring til ExoClean når opgaven opstår, og vi kan oftest sende en eller flere medarbejdere ud til dig indenfor en halv time, som kan være i gang med at rydde sne der fylder for din dør, facade eller entre. Bestil os gerne i god tid, hvis vejrudsigten varsler om sne.

Algerens

Har du en stort overflader, der med tiden er blevet tildækket med grønne alger, eller måske bare nogle mindre arealer der er blevet ramt af den irriterende organisme, kan vi i ExoClean håndtere ethvert ramt areal. Efter vi har fjernet algerne, rengør vi selvfølgelig også området, og forebygger samtidig mod fremtidige alger, så der går længe før du skal se os igen.

Vask og udskiftning af belysning

Belysning som lamper mm. er ofte noget man skal være forsigtig med, og kan være meget svære at tilgå. Hvad enten det er en udendørslampe der er højt placeret, eller en indendørs loftslampe. Samtidig undervurderer man ofte, hvor meget belysning der går til spilde, ved at ens lampeskærme eller endda selve pæren, er beskidte. ExoClean sikre ikke bare dine lamper udstår flotte og rene, men samtidig at du får det maksimale ud af dit elforbrug, og din potentielle belysning.

Flytning og transport

Står du og skal flytte kontor eller privatboligen, kommer vi gerne og giver en hånd med, eller klare det hele for dig. Vi flytter fra dør til dør, eller hvis du ønsker det, kan vi endda komme ind og pakke ned og ud for dig.
Samtidig håndterer vi transport af diverse objekter og materialer, ring gerne og hør nærmere hvis du har en speciel opgave.

Fliserensning

Der er mange tilgængelige udgaver af Lorem Ipsum, men de fleste udgaver har gennemgået forandringer, når nogen har tilføjet humor eller tilfældige ord, som på ingen måde ser ægte ud. Hvis du skal bruge en udgave af Lorem Ipsum, skal du sikre dig, at der ikke indgår noget pinligt midt i teksten.

Askebægre tømning, og rengøring af rygeområder

Er dine askebæger i hjemmet altid fyldte, eller har i større ryge arealer, med mange rygere og store askebæger, tager vi os gerne af diverse opgaver hertil. Vi klarer tømning og rengøring af askebæger, fjernelse af skodder og dårlig lugt, rensning af sod, aske og andet der kunne være nødvendig. Hvis i ønsker hjælp og vejledning til vedligeholdelse af disse områder, tag da gerne kontakt til os.

Fjernelse af tyggegummi

Tyggegummi der er trampet ned, eller på anden måde sat fast, kan være en meget træls opgave at overkomme. Heldigvis er det noget vi ofte har håndteret i ExoClean, og vi varetager gerne opgaven for dig. Hvad enten det er et enkelt tyggegummi, eller et større område med flere tusinde der efterhånden trænger til at blive fjernet, så klarer vi ethvert omfang.

Vedligeholdelse af døre, porte & indgange

Har du entréer enten i form af en dør, port eller andre indgange, sørger vi gerne for at vedligeholde dem. Både i form af rengøring, renovering, forebyggelse, eller ombygning og tilbygning. Knirker dine hængsler, driller eller har du noget mere specielt i tanke omkring din entré så giv os et kald.

Poolrens

Skal din udendørs pool gøres sommerklar? Eller har du en indendørs pool eller spabad der kræver en kærlig hånd hele året rundt, varetager vi enhver form for pool rens og rengøring af spabade samt badeområde mm.
Samtidig håndterer vi også nedlukning af områder, som pool arealer i vinterperioder, og spabad sommerhus udenfor sæsoner mm. og opbevare dem bedst muligt så vi derved mindsker skadesrisikoen.