Havearbejde

Græsslåning

Vi varetager alle opgaver inden for græsslåning, om det så er en lille kolonihave, eller fodboldbaner, kvadratiske områder eller små skæve hjørne kan ExoClean klare alle grønne arealer. Med det nyeste udstyr og de skarpeste blade, klipper vi i de længder du ønsker., og vi rydder selvfølgelig affald mm. op efter os.

Kanttrimning

Ligesom med græsslåning, kan vi med vores udstyr, ekspertise og erfaring, varetage alle områder og arealer. En kanttrimning får din græsplæne til at udstå ekstra flot, og græsplænens arealer og grænser fremstår klart og tydeligt. Foruden din græsplæne får det også dine bede, veje og hegn til at fremstå ekstraordinært flot.

Hækkeklipning

Er hækkene blevet for høje eller brede, er de blevet for besværlig eller tidskrævende at holde hækken nede og pæn? Ønsker du en speciel facon eller udformning på din hæk du ikke selv kan lave, eller ønsker du bare nogen varetager opgaven for dig? Så ring til os, og vores havemand vil sikre dig en hæk der fremstår ligesom du ønsker.

Plantning og omplantning

Har du købt nye planter, sørger vi gerne for at sætte dem i potter eller jorden for dig, både indendørs, udendørs eller lignende. Det samme gælder hvis du har planter der skal sætte ud eller tages ind, og hvis en plante eller blomst skal omplantes i en større krukke.
Har du et specifikt ønske, så ring og hør nærmere, vi varetager de fleste opgaver på området.
(vi varetager også gerne indkøb og transport samt rådgivning)

Ukrudtfjernelse

Er ukrudtet blevet lidt for uoverskueligt, er du bare ved at være træt af at se på det, eller gerne vil holde det nede og forebygge det kommer, så kontakt os. Vi fjerner ukrudt i alle området, og forebygger tilstrømningen af de uønskede planter bedst muligt, både på og mellem fliser, samt i blomsterbede og køkkenhaver mm. Om opgaven kan klares med miljøvenlig sprøjtning, eller vi skal ned på alle fire med redskaber, skal vi nok få dine arealer til at fremstå pæne og udelukkende med det grønt du ønsker synligt

Fliselægning og fjernelse

Står du og skal du have lagt ny terrasse, eller fjernet den gamle, måske bare tilføjet eller omlagt nogle fliser, kommer vi gerne og gør det for dig. Vi kan normalt stå klar allerede næste dag, så din terrasse eller lignede kan være klar så hurtig som mulig. Ønsker du noget specielt eller mere specifikt, varetager vi de fleste opgaver på området, ring gerne og hør nærmere.

Buske beskæring

Er busken ved at blive lidt for stor eller ukontrolleret, eller ønsker du måske en ny udsmykning eller form, kommer vi og beskære dine buske mm. efter dit ønske. Vi har både trimmer, hækkesakse og klipper så vi kan levere den runde form eller kant du ønsker, så dine grønne arealer fremstår flotte og velplejede. Ligesom med ens hække, er buske mm. noget vi går meget forsigtig til værks med, så vi sikre du er tilfreds med resultatet.

Tagrenderens

Med tiden vil ens tagrender blive fyldte med blade og lignende. Dette kan desværre ikke altid forebygges, men skal selvfølgelig varetages, alligevel er det en opgave mange kan overse, eller syntes virker uoverkommelig. Heldigvis er håndtering af tagrender noget vi har gjort i mange år, og meget gerne gør for dig. Uanset omstændighederne og omfanget af opgaven, kan du altid kontakte os, og vi kommer og sikre dine tagrender ikke bare er renset for blade mm. men samtidig rene, og kan klare en lang periode igen!

Vask af tag og vægge

Vask af taget på ens bygning, er ikke noget man normalt har gjort så meget i førhen, men som er ved at blive populært, da det får ens bygning og arealer til at fremstå pænere som helhed. Det kan give en helt særlig udstråling på ens hjem, virksomhed osv., og kan medvirke til at ens bygning vil fremstå næsten som ny (især i kombination med en vask af dine udvendige vægge.). Dette kan også være en fordel hvis man f.eks. ønsker at sælge sin bolig.

Vedligeholdelse af bede

Der er mange måder at vedligeholde sine bede, blomster mm. på, og selv om mange ting har en almen standardmetode at blive varetaget på, har de fleste deres egne personlige måder og holdninger til, hvordan de ønsker tingene skal gøres. Dette har vi selvfølgelig stor respekt for, og vi varetager meget gerne vedligeholdelsen af dine bede, om du ønsker almen betjening, eller har et specifikt ønske og metode til varetagelse af dine bede og blomster mm., enden klipning af blade, vanding, såning, beskæring, fjernelse af ukrudt og plantning og omplantning osv. kommer vi gerne og hjælper.

Fliserensning

Trænger dine fliser til en fejning, skrabning, vask eller højtryksrensning, håndterer vi enhver opgave indenfor fliserensning. Vi har de bedste redskaber og skarpeste produkter, der sikre at vi kan få dine flise til at fremstå pæne og iøjnefaldende.

Fældning og fjernelse af buske og rødder

Skal du have fældet et træ, fjernet nogle buske, eller opgravet nogle rødder, håndterer vi diverse opgaver inden området. Vi har med mange års erfaring efterhånden prøvet at fjerne alt, og der er ikke den opgave der ikke kan udføres, det kræver bare det rette værktøj og håndkraft, og det har vi massere af i ExoClean. Ring gerne og hør nærmere, hvis du har en speciel opgave du ønsker udført, så finder vi en løsning.

Udendørs vedligeholdelse

Vi varetager samtidig stort set alle former for udendørs vedligeholdelse. Ønsker du dine områder altid fremstår pæne og anstændige, lige fra en stor facade med meget grønt, til din private have, sørger vi for det fremstår som du ønsker. Det kan også være du har et stort grønt areal, du generelt ønsker vedligeholdt. Ring gerne og hør nærmere, hvis du har et specielt ønske så finder vi en løsning.