Om ExoClean

Om ExoClean

I Exoclean fokuserer vi på at udføre….. Vi sørger altid for at have kunders tilfredshed i fokus, dette gøre vi med erfarne og dygtige medarbejder der altid kommer og udfører deres arbejde med et smil. Samtidig bruger vi de bedste redskaber på markedet og de mest miljøvenlige rengøringsmidler tilgængelig. Alt dette sikre vores arbejde tilfredshed.

ExoCleans medarbejder

ExoClean er et samarbejds stærkt team som består af friske, erfarne og arbejdsglade personer der hver kan håndtere alle vores servicer, men med hver deres ekspertise som optimere ExoClean og giver et bredt omfang af services til dig.

Hvorfor ExoClean

Ideén om ExoClean startede faktisk mange år før virksomheden ExoClean blev oprettet. 2 unge fyre havde ofte snakkede om det var underligt de havde oplevet flere virksomheder og private hyrede forskellige virksomheder til forskellige arbejdsområder. Samtidig fandt de ud af der var utrolige få virksomheder der tilbød alle disse services som én samlede løsning. De kunne hurtig regne ud at dette var selvfølgelig besværligt og omkostningsfuld for kunderne, og tænkte det kunne de gøre noget ved. Igennem de næste par år gik de og arbejdet på ideén tilegnede sig kompetencer til de forskellige arbejdsområder, anskaffede sig materialer og udstyr til at håndtere alle arbejdsopgaver. Indtil de sidst besluttede sig for at åbne virksomheden ExoClean, som i dag kan udføre alle tænkelige opgaver for både virksomheder og private.

Haveservice Aalborg

Kontakt os nu for at få et godt tilbud