+45 60 37 84 09 | exocleandk@gmail.com
Vi tilbyder vores service 24 timer i døgnet - 365 dage om året

Diverse servicer

Diverse servicer

Vi tilbyder en lang række af diverse services indenfor området, se evt. nærmere nedenunder, og kontakt os endelig, hvis du har en anden type opgave, du ønsker et uforpligtende tilbud på.

Afskaffelse af skrald

Har du en stort overflader, der med tiden er blevet tildækket med grønne alger, eller måske bare nogle mindre arealer der er blevet ramt af den irriterende organisme, kan vi i ExoClean håndtere ethvert ramt areal.

Vask og udskiftning af belysning

Belysning som lamper mm. er ofte noget man skal være forsigtig med, og kan være meget svære at tilgå. Hvad enten det er en udendørslampe der er højt placeret, eller en indendørs loftslampe.

Flytning og transport

Står du og skal flytte kontor eller privatboligen, kommer vi gerne og giver en hånd med, eller klare det hele for dig.

Fliserensning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Askebægre tømning og rengøring af rygeområder

Er dine askebæger i hjemmet altid fyldte, eller har i større ryge arealer, med mange rygere og store askebæger, tager vi os gerne af diverse opgaver hertil.

Fjernelse af tyggegummi

Tyggegummi der er trampet ned, eller på anden måde sat fast, kan være en meget træls opgave at overkomme. Heldigvis er det noget vi ofte har håndteret i ExoClean, og vi varetager gerne opgaven for dig. Hvad enten det er et enkelt tyggegummi, eller et større område med flere tusinde der efterhånden trænger til at blive fjernet, så klarer vi ethvert omfang.

Vedligeholdelse af døre, porte & indgange

Har du entréer enten i form af en dør, port eller andre indgange, sørger vi gerne for at vedligeholde dem.

Poolrens

Skal din udendørs pool gøres sommerklar? Eller har du en indendørs pool eller spabad der kræver en kærlig hånd hele året rundt, varetager vi enhver form for pool rens og rengøring af spabade samt badeområde mm.