+45 60 37 84 09 | exocleandk@gmail.com
Vi tilbyder vores service 24 timer i døgnet - 365 dage om året

Havearbejde

Havearbejde

Vi tilbyder en lang række af diverse services indenfor området, se evt. nærmere nedenunder, og kontakt os endelig, hvis du har en anden type opgave, du ønsker et uforpligtende tilbud på.

Græsslåning

Vi varetager alle opgaver inden for græsslåning, om det så er en lille kolonihave, eller fodboldbaner, kvadratiske områder eller små skæve hjørne kan ExoClean klare alle grønne arealer.

Kanttrimning

Ligesom med græsslåning, kan vi med vores udstyr, ekspertise og erfaring, varetage alle områder og arealer.

Hækkeklipning

Er hækkene blevet for høje eller brede, er de blevet for besværlig eller tidskrævende at holde hækken nede og pæn?

Plantning og omplantning

Har du købt nye planter, sørger vi gerne for at sætte dem i potter eller jorden for dig, både indendørs, udendørs eller lignende.

Ukrudtfjernelse

Er ukrudtet blevet lidt for uoverskueligt, er du bare ved at være træt af at se på det, eller gerne vil holde det nede og forebygge det kommer, så kontakt os.

Fliselægning og fjernelse

Står du og skal du have lagt ny terrasse, eller fjernet den gamle, måske bare tilføjet eller omlagt nogle fliser, kommer vi gerne og gør det for dig.

Buske beskæring

Er busken ved at blive lidt for stor eller ukontrolleret, eller ønsker du måske en ny udsmykning eller form, kommer vi og beskære dine buske mm. efter dit ønske.

Tagrenderens

Med tiden vil ens tagrender blive fyldte med blade og lignende. Dette kan desværre ikke altid forebygges, men skal selvfølgelig varetages, alligevel er det en opgave mange kan overse, eller syntes virker uoverkommelig.

Vask af tag og vægge

Vask af taget på ens bygning, er ikke noget man normalt har gjort så meget i førhen, men som er ved at blive populært, da det får ens bygning og arealer til at fremstå pænere som helhed.

Vedligeholdelse af bede

Der er mange måder at vedligeholde sine bede, blomster mm. på, og selv om mange ting har en almen standardmetode at blive varetaget på, har de fleste deres egne personlige måder og holdninger til, hvordan de ønsker tingene skal gøres.

Fældning og fjernelse af buske og rødder

Skal du have fældet et træ, fjernet nogle buske, eller opgravet nogle rødder, håndterer vi diverse opgaver inden området.

Udendørs vedligeholdelse

Vi varetager samtidig stort set alle former for udendørs vedligeholdelse. Ønsker du dine områder altid fremstår pæne og anstændige, lige fra en stor facade med meget grønt, til din private have, sørger vi for det fremstår som du ønsker.

Fliserensning

Trænger dine fliser til en fejning, skrabning, vask eller højtryksrensning, håndterer vi enhver opgave indenfor fliserensning.