+45 60 37 84 09 | exocleandk@gmail.com
Vi tilbyder vores service 24 timer i døgnet - 365 dage om året

Om ExoClean

Om ExoClean

Dú ser en forskel!” Er vores motto, og det mener vi!.. Der er idag mange virksomheder som vores, og vi ved godt, at man derfor skal gøre dét ekstra, for at skille sig ud,
Vi står stadig ved, at selv om vi ikke er de største, så er vi de bedste! Både angående kvalitet og service. Og det vil vi blive ved med at være!

Ligesom os, kan andre virksomheder også købe de bedste produkter og redskaber på markedet. Derfor sørger vi. bl.a. udover det, altid for at komme tage karme/lister og døre mm. når vi pudser vinduer. Finklippe hækken en ekstra gang, og give den en kant, når vi laver havearbejde.

Vi kommer helt ud  krogene, og sikre der dufter godt, så man kan mærk når vi har gjort rent. Og selv om vi har travlt, er der selvfølgelig altid tid, til at få en lille sludder, når vi er på arbejde… Samt meget mere, for at sikre du er mere end tilfreds, hver gang vi tager fra en opgave!

Hvorfor ExoClean?

Ideén om ExoClean startede faktisk mange år før virksomheden ExoClean blev oprettet. Jeg havde ofte snakkede om det var underligt hvordan flere virksomheder og private hyrede forskellige virksomheder til forskellige arbejdsområder.

Samtidig fandt jeg ud af, at der var utrolige få virksomheder der tilbød alle disse services som én samlet løsning. Jeg kunne hurtig regne ud at dette var selvfølgelig besværligt og omkostningsfuldt for kunderne, og jeg tænkte at det kunne jeg gøre noget ved!

Igennem de næste par år gik jeg og arbejdet på ideén, tilegnede mig kompetencer til de forskellige arbejdsområder, anskaffede materialer og udstyr til at håndtere alle arbejdsopgaver. Så besluttede jeg mig for at starte virksomheden ExoClean, som i dag kan udføre alle tænkelige opgaver for både virksomheder og private.

ExoCleans medarbejder

Vi er et stærkt team, som består af friske, erfarne og arbejdsglade personer der hver kan håndtere alle de opgaver vi tilbyder, men med hver deres ekspertise der optimere ExoClean som hold, og samtidig giver os specielle kompetencer, vi kan tilbyde dig.