+45 60 37 84 09 | exocleandk@gmail.com
Vi tilbyder vores service 24 timer i døgnet - 365 dage om året

Vi tilbyder

null

Vinduespudsning

Dú ser en forskel. Og det mener vi bogstavelig talt når det kommer til vores vinduespudsning. Vi har anskaffet os det mest moderne varmtvands-vaskeanlæg på markedet, med indbygget fyr. fyrets egenskab, udover den ekstra kvalitet det varme vand giver, sikre vi ikke har forsinkelser selv når der er frost.

Læs mere her

null

Rengøring

Vi sørger for at opretholde den standard du ønsker og kommer så ofte du finder rengøring nødvendig. Vi kommer helt rundt i alle kroge og hjørner, og sikre en pæn udstråling, med de mest miljøbevidste rengøringsmidler tilgængelig. Ingen opgave er for beskidt til os!

Læs mere her

null

Havearbejde

Vi varetager diverse opgaver du kan finde nødvendige for at dine udendørs arealer fremstår flot og professionelt. Vi håndterer både have områder som græsplæner og hække, samt parkeringsarealer og indgangsområder. Desuden udfører vi også specialopgaver som beplantning eller træfældning og hvad der ellers ønskes. Intet ukrudt undslipper os!

Læs mere her

null

Diverse servicer

Foruden de almindelige arbejdsområder som rengøring og haveservice tilbyder vi også en lang række andre servicer. Dette omhandler bl.a. vinduespudsning, facaderengøring, algebehandling og fliserens mm. Har du nogle særopgaver udenfor det normale eller noget du ikke selv ønsker at håndtere, så giv os et kald. Vi klarer alle opgaver!

Læs mere her