+45 60 37 84 09 | exocleandk@gmail.com
Vi tilbyder vores service 24 timer i døgnet - 365 dage om året

Vinduespudsning

Vinduespudsning

Dú ser en forskel. Og det mener vi bogstavelig talt når det kommer til vores vinduespudsning.
Vi har anskaffet os det mest moderne varmtvands-vaskeanlæg på markedet, med indbygget fyr. fyrets egenskab, udover den ekstra kvalitet det varme vand giver, sikre vi ikke har forsinkelser selv når der er frost.

Samtidig bruger vi vores eget “omvendt osmosevand”, også beskrevet som “ultra-rent-vand”, bestående af 100% H2O, altså udelukkende vand, uden kalk eller lignende i, og derfor ikke afgiver pletter mm.

Dette, samme med vores mange års erfaring, sikre at vi leverer et pletfrit resultat, vi endnu ikke har modtaget en eneste klage for! Samtidig kommer vi selvfølgelig helt ud og tager karme og lister med, og kan samtidig varetage døre, skilte, facader, tagrender, solceller, drivhuse, og lignende hvis ønskes.

null

Omvendt osmose

​Princippet i omvendt osmose er, at det saltholdige råvand ledes ind over en membran. Gennem de mikroskopiske porer i overfladen på membranen er det kun H2O – de rene vandmolekyler -som vil passere, fordi vandmolekylet er et af de mindste molekyler i flydende form.

De mikroskopiske porer i osmose membranen er tilpasset vandmolekylet og slipper derfor ikke forureninger igennem som f.eks. tungmetaller, kemikalier, vira, bakterier, fordi alle disse stoffer er større end et vandmolekyle.

Alle forureninger bliver afvist, men oxygen – O2 og CO2 – som er en gas, og mindre end vandmolekylet, vil slippe igennem osmosemembranen, således at det naturlige oxygen i vandet bevares.

Vi anvender altid omvendt osmose til vinduespolering hos vores kunder